Verborgen schilderij

Doneren

Doneren gaat zo!

Om te schenken aan dit crowdfunding project kunt u onze projectpagina bij het Utrechts Universiteitsfonds bezoeken. Het Utrechts Universiteitsfonds is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en is daardoor vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Alle schenkingen zijn welkom, ook bedragen kleiner dan 25 euro! Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Liever anoniem doneren?

Dat kan ook. Op het donatieformulier kunt u ervoor kiezen om uw naam te verbergen, zodat deze niet op de website verschijnt. Wilt u liever helemaal anoniem blijven, dan kunt u ook een directe schenking doen op de rekening van Stichting Utrechts Universiteitsfonds: NL43 INGB 0000 0144 75.

WEL VERMELDEN: “T.b.v. Een verborgen schilderij”.

De schenker of schenkster kan daarna een mail sturen naar C.A.vandebeek@uu.nl, zodat het bedrag goed terecht komt.

Let op: Doet u op de laatstgenoemde manier een anonieme schenking, en wilt u wél in aanmerking komen voor de tegenprestaties zoals het boek, dan dient u dit te vermelden in uw mail.

Tegenprestaties

Wij tonen graag onze dankbaarheid voor uw schenkingen door middel van enkele tegenprestaties. Iedereen die 100 euro of meer schenkt krijgt een gratis exemplaar van het boek Overschilderd: van Gregoriusmis naar Bijbeltekst. De Reformatie van de Utrechtse Jacobikerk, geschreven door Truus van Bueren en Corinne van Dijk (Uitgeverij Verloren).

Indien u 500 euro of meer schenkt, dan wordt u uitgenodigd voor een bijzondere lezing met verrassende elementen in de Jacobikerk te Utrecht. Dit evenement zal bestaan uit:

  • Een klassieke lezing, gevolgd door
  • De gelegenheid om op verschillende locaties in de kerk zelf onderzoek te doen, zodat u kunt zien wat er komt kijken bij het doen van dit soort onderzoek.

Jacobikerk in Utrecht – Wikimedia Commons.