Logo Universiteit Utrecht

Verborgen schilderij

Geen onderdeel van een categorie

Aanvullende informatie symposium

Op 27 oktober wordt in de Jacobikerk het symposium “Tolerantie en Verdraagzaamheid in Historisch Perspectief” gehouden, waarbij Truus van Bueren en Corinne van Dijk zullen spreken over hun onderzoek en hun boek Overschilderd: van Gregoriusmis naar Bijbeltekst. De Reformatie van de Utrechtse Jacobikerk zullen presenteren. Vanaf die datum zal het boek ook officieel te koop zijn bij Uitgeverij Verloren. Klik hier voor meer informatie over het symposium.

Het gaat een feestelijke bijeenkomst worden met prachtige 16e-eeuwse muziek en interessante lezingen. Daarnaast is de toegang gratis!

Onze crowdfunding actie loopt ook nog steeds! U heeft nog 12 dagen om ons project te steunen. Donateurs kunnen rekenen op onze grote dankbaarheid. Bovendien krijgt u, bij een schenking van 100 euro of meer, een gratis exemplaar van dit fantastische boek!